Sibersahne Seo

Seo.sibersahne.org adresini tanıtma amaçlı kullandığım bir seo resmi.

Seo.sibersahne.org, webmasterlara seo alanında bilgi veren bir blog.Bu blog üzerinde güncel seo dersleri işlenmektedir.Yaklaşık 2 haftadır takip ediyorum ve yayınlanan 3 seo dersinide baya beğendim.Hem kademe ve aşamalı dersleri içeriyor hemde muhteşem anlatımlar yer alıyor.



Üstelik dersleri yayınlarken google dökümanlarından faydalanıyorlar.Hemde yıllardır edindikleri tecrübe ile gelecek nesile bilgiler aktarıyorlar.Özellikle referanslar sayfasına göz atınca sizlerde ne kadar tecrübeli olduklarını anlayacaksınızdır.Bana göre takip edilmesi gereken bir site.

Ben şuan takip listeme ekledim.4. dersi merakla beklemekteyim.Umarım güzel ve bilgi dolu bir makale ile karşımıza çıkarlar ve bizde bu konuda yararlanırız.Neyse makalemin sonuna geliyorum.Bu arada Sibersahne webmaster forum yarışmasını da okumanızı tavsiye ediyorum.

2 yorum:

  1. Kusura bakmayın bugüne kadar yazamadım arkadaş diğer gün 15.30 civarı yazdı. Bende arkadaşa kargo ile yolladım. Yarın gün içinde ben kargoya verdiğime dair belgeyi konuya eklerim, arkadaşa ulaşınca o da konuya yazar görürsünüz arkadaşlar. Yine yarışmaların devamı gelecektir, tabi daha güzel hediyeler ile onlara da katılmanız dileğiyle.

    YanıtlaSil
  2. Gereksiz mesajlar temizlenmiştir, tekrarı durumunda satış baltalamak sebebiyle gereken işlem yapılacaktır.

    Ek olarak, isteyen herkes istediği ücrete, istediği yazılımı kurabilir/kurdurabilir. Burada gereksiz yere eleştirmiş olmak için eleştirmeyelim lütfen kimseyi.

    YanıtlaSil

Etiketler